Лисичка - гриб дуже смачний і корисний для здоров'я, а паста поєднується з лисичками просто чудово. На користь цієї страви свідчить те, що на її приготування у вас піде всього хвилин 15, тому при будь-яких несподіванках, будь то цейтнот або непрохані гості, ви не вдарите в бруд обличчям.
Тальятелле з лисичками — інгредієнти для приготування(2 порції)
- 200 г тальятелле
- 2 зубчики часнику
- 1 цибулина
- 150 г лисичок
- 150 г вершків
- пармезан
- 1 гілочка чебрецю
- 1 пучок петрушки і базиліка
- оливкова олія
Тальятелле з лисичками — рецепт приготування
- На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте в ній подрібнений часник протягом хвилини і додайте дрібно порізану цибулю. Обсмажуйте на невеликому вогні, і через кілька хвилин додайте лисички.
- Обсмажте гриби, потім влийте вершки і зменшіть вогонь.
- Перемішайте вершки, гриби і цибулю, вкладіть гілочку чебрецю і залиште на повільному вогні, час від часу помішуючи соус.
- Відваріть тальятелле згідно з інструкціями на упаковці і відкиньте на друшляк.
- Вийміть з сковороди чебрець, він своє завдання вже виконав. Соус ще раз перемішайте і викладіть в нього пасту.
- Гарненько перемішайте пасту з соусом, якщо останній здасться вам занадто густим - додайте трохи води, в якій варилася паста. Подавайте, посипавши тертим пармезаном і подрібненою зеленню петрушки і базиліка.