Тальятелле з лисичками. Як приготувати?

Лисичка - гриб дуже смачний і корисний для здоров'я, а паста поєднується з лисичками просто чудово. На користь цієї страви свідчить те, що на її приготування у вас піде всього хвилин 15, тому при будь-яких несподіванках, будь то цейтнот або непрохані гості, ви не вдарите в бруд обличчям.

Тальятелле з лисичками — інгредієнти для приготування(2 порції)

  • 200 г тальятелле
  • 2 зубчики часнику
  • 1 цибулина
  • 150 г лисичок
  • 150 г вершків
  • пармезан
  • 1 гілочка чебрецю
  • 1 пучок петрушки і базиліка
  • оливкова олія

Тальятелле з лисичками — рецепт приготування

Тальятелле з лисичками. Як приготувати?

  • На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте в ній подрібнений часник протягом хвилини і додайте дрібно порізану цибулю. Обсмажуйте на невеликому вогні, і через кілька хвилин додайте лисички.
  • Обсмажте гриби, потім влийте вершки і зменшіть вогонь.
  • Перемішайте вершки, гриби і цибулю, вкладіть гілочку чебрецю і залиште на повільному вогні, час від часу помішуючи соус.
  • Відваріть тальятелле згідно з інструкціями на упаковці і відкиньте на друшляк.
  • Вийміть з сковороди чебрець, він своє завдання вже виконав. Соус ще раз перемішайте і викладіть в нього пасту.
  • Гарненько перемішайте пасту з соусом, якщо останній здасться вам занадто густим - додайте трохи води, в якій варилася паста. Подавайте, посипавши тертим пармезаном і подрібненою зеленню петрушки і базиліка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.