Всупереч звичаю, рецепт, який я розміщую сьогодні - не мій. Втім, у мене є поважна причина.
Ознайомтесь з нею:
"Доброго часу доби всім читачам. Мене звуть Тетяна, я веду свій невеликий кулінарний блог, на сторінках якого намагаюся радувати своїх відвідувачів чимось смачним і оригінальним. Сьогодні, з дозволу Олексія я хочу поділитися своїми кулінарними ідеями і з Вами."
Сирний салат — інгредієнти для приготування
- 200 гр твердого сиру
- 100 гр печериць
- 2 стручки солодкого перцю
- 2 яблука
- 1 апельсин
Для заправки — інгредієнти для приготування
- йогурт
- гірчиця
- мед
- сік лимона
- цедра апельсина
Сирний салат — рецепт приготування
- Сир і очищені від шкірки і серцевини яблука нарізати кубиками.
- Молоді печериці відварити і розрізати навпіл.
- З перцю видалити серцевину і нарізати кільцями.
- Очистити і розділити на часточки апельсин, кожну часточку розрізати навпіл.
- Змішати за допомогою міксера або віночка йогурт, гірчицю, мед, сік лимона і апельсинову цедру.
- З'єднати інгредієнти салату і заправити соусом.
Приємного вам апетиту!
Якщо Вам сподобався рецепт і Ви захочете ще ознайомитися з моїм кулінарним творчістю - ласкаво прошу на мій кулінарний блог!
Напишіть чи вам сподобався цей рецепт, та поділіться ним з вашими друзями у соцмережах.