Сирний салат. Як приготувати?

Всупереч звичаю, рецепт, який я розміщую сьогодні - не мій. Втім, у мене є поважна причина.
Ознайомтесь з нею:
"Доброго часу доби всім читачам. Мене звуть Тетяна, я веду свій невеликий кулінарний блог, на сторінках якого намагаюся радувати своїх відвідувачів чимось смачним і оригінальним. Сьогодні, з дозволу Олексія я хочу поділитися своїми кулінарними ідеями і з Вами."

Сирний салат — інгредієнти для приготування

  • 200 гр твердого сиру
  • 100 гр печериць
  • 2 стручки солодкого перцю
  • 2 яблука
  • 1 апельсин

Для заправки — інгредієнти для приготування

  • йогурт
  • гірчиця
  • мед
  • сік лимона
  • цедра апельсина

Сирний салат — рецепт приготування

  • Сир і очищені від шкірки і серцевини яблука нарізати кубиками.
  • Молоді печериці відварити і розрізати навпіл.
  • З перцю видалити серцевину і нарізати кільцями.
  • Очистити і розділити на часточки апельсин, кожну часточку розрізати навпіл.
  • Змішати за допомогою міксера або віночка йогурт, гірчицю, мед, сік лимона і апельсинову цедру.
  • З'єднати інгредієнти салату і заправити соусом.

Приємного вам апетиту!

Якщо Вам сподобався рецепт і Ви захочете ще ознайомитися з моїм кулінарним творчістю - ласкаво прошу на мій кулінарний блог!

Напишіть чи вам сподобався цей рецепт, та поділіться ним з вашими друзями у соцмережах.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.