Як приготувати пряний хліб. Простий рецепт.

 

Як приготувати пряний хліб. рецептНасолодитися свіжим домашнім хлібом реально в домашніх умовах. Ніжно-пориста, пухнаста, не суха і в міру волога структура цього хліба більше нагадує кекс.
Приголомшливий колір, дивовижний запах і повітряний смак нікого не залишать байдужими! Пряний хліб смакує з несолодкою кавою або з чашкою ароматного чаю.

свіжий домашній хліб

Інгредієнти для приготування пряного хлібу:

  • Аніс - 6 г.
  • Вода - 200 мл.
  • Рослинне масло - 100 мл.
  • Борошно - 350 г.
  • Розпушувач - 28 г.
  • Цукор коричневий - 150 г.
  • Сіль - 1 щіпка.

Як приготувати пряний хліб

  • Як приготувати пряний хліб 1. У ковші довести воду до кипіння і додати аніс.
  • 2. Зняти з вогню і дати настоятися протягом 10 хвилин. Цим часом просіяти борошно, додати розпушувач тіста і сіль. Все добре перемішати.
  • 3. У тарілці змішати коричневий цукор і рослинну олію. Додати мед і настояний відвар з анісом. Добре перемішати. Потім всипати борошняну суміш і перемішати до однорідності, щоб не було грудочок.
  • 4. Перелити тісто в силіконову форму для випічки. Поставити в розігріту духовку (160-170 С).
  • 5. Випікати приблизно 50 - 60 хвилин. Або поки дерев'яна шпажка, вставлена в центр, не залишиться чистою. Готовий хліб витягти з духовки. Остудити, перш ніж звільнити від форми. Смачного!

Інгредієнти для приготування пряного хлібу

Вам сподобався рецепт? Тоді поділиться їм в соц. мережах з друзями!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.