Як приготувати правильний крем-суп?

Як правильно приготувати крем-супХочете урізноманітнити свій щоденний раціон? Крем-суп в якості смачної та корисної першої страви стане для вас ідеальним варіантом!

Чим крем-суп відрізняється від звичайного супу, а також супу-пюре або "оксамитового супу"?

Все більше, ніж просто: звичайний суп в кінці приготування ми просто подаємо до столу, суп-пюре пюріруємо (подрібнюємо) за допомогою блендера, в суп-крем після пюрірованія, ми вливаємо вершки - така маніпуляція дозволяє зробити смак ніжнішим.

"Оксамитовими" ж супами називають як крем-супи, так і супи-пюре за рахунок їх насиченої, "оксамитової" текстури. Назва від початку прижилося у французів, а потім - плавно перекочувало до нас: а ми і не проти!

Як правильно приготувати крем-суп?

Правильно приготований крем-суп - це досить ніжна і густа текстура з характерним вершковим смаком. Основа може бути будь-якою: крем-суп може бути сирним, грибним, курячим або, скажімо, будь-яким овочевим: гарбузовим, а може бути томатним. Рецепт вибирайте на свій смак, головне - пюріровати страву в кінці і додати вершки. Розглянемо як приклад грибний крем-суп.

Як правильно приготувати грибний крем-суп?

Гриби обсмажуємо з цибулею на оливковій олії, попередньо відваривши курячий або овочевий бульйон. Обсмажені гриби додаємо в бульйон, далі - пюріруємо і додаємо вершки.

Простіше простого і що важливо - рецепт можна легко варіювати, відварити, наприклад, бульйон на різних видах овочів або ж, додати курку, різні спеції, наприклад, шафрану або кардамону.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.