Як приготувати грибний крем-суп?

Як готувати грибний крем-супАроматні гриби, шовкова текстура, пікантна заправка - перед грибним крем-супом не встоїть ніхто! Сьогодні ми дізнаємося як готувати його правильно!

Грибний крем-суп - це неймовірно смачна перша страва і ідеальні ласощі, які припадуть до душі, як дітям, так і дорослим. Спробуйте урізноманітнити свій щоденний раціон і приготувати грибний крем-суп - він готується неймовірно легко!

З яких грибів можна приготувати грибний крем-суп?

Готувати такий варіант першої страви можна практично з будь-яких грибів - печериць, опеньків, білих грибів та інших, зіпсувати його просто неможливо! Використовувати, до речі можна і свіжі, і сушені гриби.

Класичний варіант, звичайно, готується саме з печерицями, тому, якщо у Вас є інші гриби - можете сміливо замінити на відповідну кількість.

Отже, як правильно зварити грибний крем-суп?

Заздалегідь відварюємо бульйон. Він може бути м'ясним, курячим або овочевим, - тут все залежить від Ваших особистих переваг. Бульйону у Вас повинно вийти трохи більше, ніж півлітра.

Промиваємо півкіло грибів, нарізаємо на невеликі шматочки, також нарізаємо дві цибулі і обсмажуємо все разом на вершковому маслі зі спеціями. Викладаємо в блендер, додаємо третину бульйону, пюрируємо.

Обсмажуємо дві столові ложки вершкового масла з двома столовими ложками борошна, додаємо залишок грибів, вливаємо бульйон, доводимо до кипіння. Отриману суміш додаємо до пюре і обробляємо блендером ще раз.

Суп готовий - розливаємо по тарілках, додаємо в кожну порцію трохи вершків або оливкової олії, посипаємо сиром і при бажанні додаємо грінки. Це - ідеальний варіант першої страви на кожен день!

В якому посуді готувати грибний крем-суп?

Один з найбільш важливих моментів в приготуванні смачного грибного крем-супу - це якісна каструля і сковорода. Саме якісний посуд забезпечить Вам насичений смак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.