Як приготувати чахохбілі з курки

як правильно приготувати чахохбіліЗахотілося екзотики? Спробуйте приготувати класичний грузинський чахохбілі. Гостра, пікантна і, в той же час, ніжна страва, яка просто не може залишити байдужим жодного гурмана. Це - справжня класика кавказької кухні, яку хоча б раз в житті зобов'язана спробувати кожна людина.

Отже, як правильно приготувати чахохбілі?

Вимийте півтора кілограма курки, поріжте на невеликі шматочки. Добре нагрійте сковороду, олію тут використовувати не потрібно. Викладіть на розпечену сковороду м'ясо, обсмажте до рум'яної скоринки, далі - черга за овочами, ідеальний варіант - морковь і цибуля. Перекладаємо все в сотейник, тушкуємо близько двадцяти хвилин. Солимо, додаємо спеції, вино, слідом - томатну пасту і очищені від шкірки помідори. В кінці приготування додаємо зелень і лимонний сік.

Як приготувати чахохбілі з курки

Цей чудовий рецепт чудово підходить людям, що дотримуються дієти - мінімум жиру і максимум користі. Просто ідеально!

Напишіть що ви думаєте про статтю:

Як приготувати чахохбілі з курки

  1. Іра

    Ах! Як красиво і витончено!
    Прекрасне оформлення! Спасибі, Олексій!

  2. Юра

    Я розчарований. Так хотілося приготувати справжній грузинський чахохбілі, але… Не вийшло. Зовсім. Смак не той. У чахохбілі в Грузії зовсім інший смак. Може це через м’ясо? Хтось знає інший рецепт чахохбілі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.