Як приготувати чахохбілі з курки

як правильно приготувати чахохбіліЗахотілося екзотики? Спробуйте приготувати класичний грузинський чахохбілі. Гостра, пікантна і, в той же час, ніжна страва, яка просто не може залишити байдужим жодного гурмана. Це - справжня класика кавказької кухні, яку хоча б раз в житті зобов'язана спробувати кожна людина.

Отже, як правильно приготувати чахохбілі?

Вимийте півтора кілограма курки, поріжте на невеликі шматочки. Добре нагрійте сковороду, олію тут використовувати не потрібно. Викладіть на розпечену сковороду м'ясо, обсмажте до рум'яної скоринки, далі - черга за овочами, ідеальний варіант - морковь і цибуля. Перекладаємо все в сотейник, тушкуємо близько двадцяти хвилин. Солимо, додаємо спеції, вино, слідом - томатну пасту і очищені від шкірки помідори. В кінці приготування додаємо зелень і лимонний сік.

Цей чудовий рецепт чудово підходить людям, що дотримуються дієти - мінімум жиру і максимум користі. Просто ідеально!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.