Бургери - улюблені, хоч і калорійні ласощі/ Як правильно приготувати котлети для бургера, як смажити і інші подробиці тільки в нашому рецепті!
Бургери сьогодні стали ассорцііроваться не тільки з всюдисущим фастфудом, а й з реально висококласними ресторанами, які масово включили в свої меню цю нехитру страву. Все геніальне просто: булочка, розрізана навпіл, котлета, овочі і соус - впорається навіть дитина.
Звичайно, навіть серед бургерів можна зустріти неймовірні шедеври наприклад: котлета з нуту для вегетаріанців, креветки як наповнювач для бургера або навіть смажені ананаси. Але сьогодні ми спробуємо класичний варіант - дізнаємося, як правильно смажити котлету для бургера.
Велику роль грає форма котлети - вона повинна бути круглою і плоскою, щоб ідеально "входити" в булочку, а також для того, щоб цілісний бургер в результаті не розвалювався. М'ясо вибирайте за смаком - але особливо добре в бургери "йдуть" яловичина і курка.
Як правильно смажити котлету для бургера?
Отже, прокручуємо наше м'ясо через м'ясорубку, добре замішуємо фарш руками, додаємо пару жовтків, трохи масла і зовсім трохи борошна. Після чого формуємо руками круглі плоскі котлетки, розігріваємо сковороду, наливаємо рослинного масла і смажимо наші котлети.
Вкрай важливо, щоб ви поклали котлети смажитися на дуже сильний вогонь - таким чином, фарш максимально "схопиться", і на поверхні котлети утвориться корочка, яка не дасть соку м'яса витекти і котлети залишаться максимально соковитими.
Вже після обсмажування солимо котлети - це також допоможе зберегти м'ясо соковитими. І вуаля - наша котлета для бургера готова, можете сміливо комбінувати її з різними овочами, соусами і вкладати в булочку, щоб насолоджуватися автентичною американською стравою.