Як правильно готувати смажені курячі крильця?

смажені курячі крильцяСоковиті, хрустящі, ароматні, засмажені курячі крильця - цю страву дуже люблять як діти, так і доросли. Порадуйте себе: приготуйте курячі крильця за нашим рецептом!

Смажені курячі крильця - це ще один рецепт, в якому можна з надлишком використовувати свою фантазію: ще до моменту смаження, Ви можете промаринувати крильця в абсолютно будь-якому маринаді, що зробить вашу страву абсолютно унікальною на смак. Соєвий соус, мед, лимонний сік, томатний сік, кефір, оливкова олія, оцет, різні спеції в самих різних і навіть несподіваних комбінаціях - вибирайте те, що вам подобається найбільше! Але найголовніше в крильцях то, що їх практично неможливо зіпсувати, тому експериментувати можна нескінченно, а результат виявиться стабільно чудовим!

Отже, як правильно посмажити курячі крильця?

Маринад

Маринад тут вкрай важливий, тому, хоча б на кілька годин, а в ідеалі - на ніч залиште ваші крильця просочуватися маринадом в холодильнику. Тоді вони будуть максимально соковитими і смачними.

Смаження

Далі - наливаємо рослинне масло на сковороду і смажимо крильця на сильному вогні до готовності. Саме сильний вогонь тут надзвичайно важливий - він дозволить скоринці, яку ми так любимо, моментально "схопитися" і не дасть соку витекти з м'яса. Рецепт - простіше простого, але дуже багато що тут залежить від правильно підібраного посуду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.