Як правильно готувати курку-гриль? 

Як правильно готувати курку-грильЗдається немає в світі людини, яка б не любила універсальну і неймовірну смачну страву - курку-гриль. Соковита, ароматна, ідеально просмажена  курка - що може бути краще?

Що потрібно для приготування курки-гриль?

Незважаючи на складність страви, курку-гриль може приготувати кожен, буквально в домашніх умовах: особливо при наявності спеціальної сковороди-гриль, - саме вона значно спрощує приготування і буквально гарантує на виході смачну і апетитну страву.

Як правильно приготувати курку-гриль?

Насамперед слід обробити курку, додати необхідні спеції, розпластати тушки. У таку страву краще додати часнику або ж будь-якого іншого Вашого авторського маринаду, а далі - залишити на ніч або, як мінімум, на кілька годин для просочування усіма ароматами.

Далі Ви розігрійте сковороду-гриль, додаєте олії не тільки на сковороду, а й на кожний шматочок окремо. Обов'язково накрийте курку важкої кришкою від каструлі-гриль і ретельно обсмажте з кожної сторони.

Порада: рекомендується спочатку зробити максимально сильний вогонь для отримання, по-перше, рум'яної скоринки, по-друге - для того, щоб м'ясо вийшло соковитим.

Ще одна порада: додайте під кінець приготування під кришку пару столових ложок сидру: аромат цього алкоголю додасть страві оригінального смаку.

Такий рецепт дуже простий, приготування займає всього п'ятнадцять хвилин (без урахування часу маринування, звичайно ж).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.