Як правильно готувати креветки-гриль?

Креветки-грильКреветки-гриль - це нетривіальна, але дуже смачна страва, яка за своїми смаковими якостями ні краплі не поступається іншим «грілевим» побратимам - м'ясу і курці. Готуються, вони до речі, неймовірно просто і при цьому, неймовірно корисні - морепродукти містять в собі величезну кількість корисних мікроелементів та вітамінів.

Що потрібно для приготування креветок-гриль?

В першу чергу - якісний посуд. Це може бути сковорода-гриль - сучасні моделі роблять такі чудеса, які цілком можна порівняти зі стравами, приготованими на відкритому повітрі. Другий важливий момент - це, власне, самі креветки. Вони можуть бути як королівськими, тигровими, так і звичайними, - останні, до речі, часто, бувають набагато більш смачними, соковитими і ароматними.

Отже, від слів - до діла.

Беремо кілограм креветок, очищаємо їх від панцирів і «хвостиків», додаємо улюблені спеції і смажимо на спеціальній сковороді-гриль до готовності. В кінці можна додати лимонний сік або нанизати креветки на невеликі дерев'яні шпажки разом з овочами-гриль: виходить просто ідеальна закуска, яка класно поєднується з білим вином.

Який посуд потрібен для приготування креветок-гриль?

Спеціальні сковороди для приготування страв-гриль завжди оснащені спеціальною важкою, чавунною кришкою, яка і є найважливішою деталлю в процесі. Зазвичай такі сковороди зроблені з чавуну і покупка такої сковороди - це відмінний варіант забезпечити себе смачними стравами надовго!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.