Рулетики з курячого філе з начинкою - проста страва, все необхідне для якої можна купити в будь-якому магазині. Шпинат, якщо ви його не любите, можна замінити на більш звичну зелень - наприклад, петрушку і кінзу. Подати такі рулетики з курячого філе можна як гарячу закуску або навіть основну страву: з легким гарніром із зеленого салату, це буде дуже легка вечеря. Я не пробував рулетики з курячого філе в холодному вигляді - із задоволенням з'їв їх гарячими - але думаю, що і такий сюжет має право на існування.
Рулетики з курячого філе з сирною начинкою — інгредієнти для приготування(2 порції)
- 2 курячих філе
- 150 гр бекону або копченої грудинки
- 1 невеликий пучок шпинату
- 100 гр козячого сиру
- 1/2 солодкого червоного перцю
Рулетики з курячого філе з начинкою з сиру і шпинату — рецепт приготування
- Отже, приступимо. Для початку розділіть куряче філе на велике і мале (тонка смужка м'яса), яке поки відкладіть в сторону.
- Велике філе гострим ножем акуратно надріжте вздовж так, щоб розкрити його, немов книгу, намагаючись при цьому не прорізати його наскрізь.
- Якщо ви все зробили правильно, у вас вийде пласт м'яса, який потрібно укласти на дошку і накрити вощеним папером для запікання.
- Качалкою обережно розкачайте філе поверх паперу, знову намагаючись не пошкодити його, але розкачати як можна тонше.
- Відпочиньте і поставте розігріватися духовку до 220 градусів.
- На інший аркуш паперу для запікання викладіть скибочки бекону, зверху яких покладіть тонкий лист нашого розкатаного філе.
- На нього викладайте начинку - грубо посічену зелень шпинату і козячий сир (м'який можна просто покришити, твердий - натерти).
- Приправте сіллю і чорним перцем, після чого, відступивши від краю пару сантиметрів, покладіть мале філе, яке в підсумку повинно виявитися в центрі нашого рулету.
- Поруч з малим філе покладіть смужки червоного перцю, нам буде потрібно його зовсім небагато, так що краще заздалегідь вирішити, куди підуть залишки.
- Починайте туго згортати рулет з того краю, ближче до якого знаходиться мале філе, обертаючи навколо нього папір для запікання, а потім закріпіть його з боків, щоб не випала начинка.
- У вас повинна вийти щільна ковбаска, яка добре тримає форму і не розвалюється.
- Зробіть це стільки разів, скільки людей ви запросили на вечерю, покладіть в форму для запікання і поставте в духовку.
- Як бачите, не дивлячись на громіздкий опис, ви впоралися досить швидко!
- Через 25 хвилин вийміть блюдо з духовки і обережно наріжте його на шматочки, зніміть папір і подавайте до столу.
Напишіть чи вам сподобався цей рецепт, та поділіться ним з вашими друзями у соцмережах.
Дякую! Просто, дешево, а головне – смачно! Такі рецепти я дуже люблю!
Рулетики дійсно вийшли приголомшливими. Друзям сподобалося, і вони просили рецепт! 😉
Завжди радий допомогти! Може ще хтось знає інший спосіб приготування таких рулетиків?
Дякую! Завдяки вашій статті я тепер точно знаю, як приготувати рулети з сиром. Завтра спробую зробити.