Рулетики з курячого філе з начинкою з сиру і шпинату. Як приготувати?

Рулетики з курячого філе з начинкою - проста страва, все необхідне для якої можна купити в будь-якому магазині. Шпинат, якщо ви його не любите, можна замінити на більш звичну зелень - наприклад, петрушку і кінзу. Подати такі рулетики з курячого філе можна як гарячу закуску або навіть основну страву: з легким гарніром із зеленого салату, це буде дуже легка вечеря. Я не пробував рулетики з курячого філе в холодному вигляді - із задоволенням з'їв їх гарячими - але думаю, що і такий сюжет має право на існування.

Рулетики з курячого філе з начинкою з сиру і шпинату. Як приготувати

Рулетики з курячого філе з сирною начинкою — інгредієнти для приготування(2 порції)

  • 2 курячих філе
  • 150 гр бекону або копченої грудинки
  • 1 невеликий пучок шпинату
  • 100 гр козячого сиру
  • 1/2 солодкого червоного перцю

Рулетики з курячого філе з начинкою з сиру і шпинату — рецепт приготування

  • Отже, приступимо. Для початку розділіть куряче філе на велике і мале (тонка смужка м'яса), яке поки відкладіть в сторону.
  • Велике філе гострим ножем акуратно надріжте вздовж так, щоб розкрити його, немов книгу, намагаючись при цьому не прорізати його наскрізь.
  • Якщо ви все зробили правильно, у вас вийде пласт м'яса, який потрібно укласти на дошку і накрити вощеним папером для запікання.
  • Качалкою обережно розкачайте філе поверх паперу, знову намагаючись не пошкодити його, але розкачати як можна тонше.
  • Відпочиньте і поставте розігріватися духовку до 220 градусів.
  • На інший аркуш паперу для запікання викладіть скибочки бекону, зверху яких покладіть тонкий лист нашого розкатаного філе.
  • На нього викладайте начинку - грубо посічену зелень шпинату і козячий сир (м'який можна просто покришити, твердий - натерти).
  • Приправте сіллю і чорним перцем, після чого, відступивши від краю пару сантиметрів, покладіть мале філе, яке в підсумку повинно виявитися в центрі нашого рулету.
  • Поруч з малим філе покладіть смужки червоного перцю, нам буде потрібно його зовсім небагато, так що краще заздалегідь вирішити, куди підуть залишки.
  • Починайте туго згортати рулет з того краю, ближче до якого знаходиться мале філе, обертаючи навколо нього папір для запікання, а потім закріпіть його з боків, щоб не випала начинка.
  • У вас повинна вийти щільна ковбаска, яка добре тримає форму і не розвалюється.
  • Зробіть це стільки разів, скільки людей ви запросили на вечерю, покладіть в форму для запікання і поставте в духовку.
  • Як бачите, не дивлячись на громіздкий опис, ви впоралися досить швидко!
  • Через 25 хвилин вийміть блюдо з духовки і обережно наріжте його на шматочки, зніміть папір і подавайте до столу.

Напишіть чи вам сподобався цей рецепт, та поділіться ним з вашими друзями у соцмережах.