Млинцевий торт: швидка і смачна страва

Як правильно готувати млинцевий тортЯкщо Ви любитель побалувати себе чимось солодким, чимось новим, а часу на приготування страв у Вас немає, то найкращим варіантом для Вас стане млинцевий торт! Ці нехитрі ласощі, незважаючи на рекордну швидкість приготування, не тільки підійдуть для самостійного чаювання, але і приємно здивують Ваших гостей. Спробуйте, і Ви не пошкодуєте!

Як правильно готувати млинцевий торт?

Рецепт дуже простий і він впирається виключно в рецепт Ваших улюблених млинців. Рецепт французьких крепів, улюблених млинчиків від улюбленої бабусі або перший-ліпший рецепт в Інтернеті - Ви не прогадаєте!

Один з головних секретів смачного млинцевого торта - це правильна млинцева сковорода, бажано - з антипригарним покриттям: головне в цьому торті - самі коржі і вони повинні бути без пригорілих ділянок.

Як приготувати тісто для млинців?

Повторимося - можна використовувати абсолютно будь-який рецепт. Спробуйте наш: для тіста слід змішати одне яйце, склянку борошна, 400 мл молока, столову ложку рослинної олії, соду на кінчику ножа, а також сіль і цукор - за смаком. Консистенція повинна бути рідкою.

Спечіть 10-12 млинчиків і ретельно промажте кожен кремом або начинкою. Варіантів начинки може бути маса: горіхова паста, арахісове масло, заварний крем, простий сметанний крем, можна доповнювати торт горіхами, фруктами, різними топінгами, поливати шоколадом - можна в одному торті використовувати кілька начинок - тут є де розгулятися фантазії і цей рецепт дуже універсальний!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.