Йоркширський пудинг. Як приготувати?

Йоркширський пудинг у Великобританії традиційно подається як гарнір до ростбифу, печеної курки та безлічі інших страв. Рецепт йоркширського пудингу нескладний, але для його приготування вам обов'язково знадобляться форми, бажано, не з дуже товстими стінками. Будьте обережні - при приготуванні такого англійського пудингу вам доведеться мати справу з розпеченим маслом!

Йоркширський пудинг. Як приготувати

Йоркширський пудинг — інгредієнти для приготування(4 порції)

  • 125 гр борошна
  • 300 мл. молока
  • 3 яйця
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • рослинна олія

Йоркширський пудинг — рецепт приготування

  • Поставте духовку розігріватися до 230 градусів. Збийте яйця і додайте в миску до молока і борошна.
  • Гарненько розмішайте, приправте сіллю і чорним перцем і збийте до однорідного стану - з останнім завданням на відмінно впорається міксер.
  • У кожну з форм для пудингу налийте по столовій ложці рослинної олії і поставте форми в духовку.
  • Використання рослинної олії - більш здорова сучасна альтернатива, але при бажанні ви можете використовувати жир. Суцільна шкода, зате автентично.
  • Деякий час олія буде невдоволено відпльовуватися, якщо в неї потрапили крапельки води, а потім розжариться до необхідної температури: для того, щоб тісто піднялося, масло повинно бути дійсно гарячим.
  • Через 10 хвилин дістаньте форми з духовки і акуратно наповніть кожну тістом на три чверті.
  • Поставте форми назад в духовку і випікайте протягом 30 хвилин - пудинг повинен піднятися і придбати золотистий відтінок, бути злегка хрустким зовні і м'яким всередині.
  • Подавайте гар'ячим.

Напишіть чи вам сподобався цей рецепт, та поділіться ним з вашими друзями у соцмережах.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован.